Rètols Jobi

Tel. 93 877 11 34

serveis

Rètols i banderoles
El món del rètol inclou molts materials i maneres de construir. Fabriquem caixes de llum, rètols corporis, safates d’alumini, rètols de teulada, monòlits, neó…

Metacrilat i policarbonat
A part dels rètols i de les plaques, aquests materials ens permeten moltes més aplicacions i solucions, com poden ser proteccions per a maquinària, urnes, vitrines, peces per a exposicions, peces decoratives…

Senyalització interior
La senyalització interior és fonamental per a la imatge de l’empresa. Es pot fer tant amb directoris de lames d’alumini, metacrilat, acer inoxidable, adhesiu… Tot personalitzat segons les vostres necessitats.

Retolació de vehicles
Amb adhesiu de tall o vinil adhesiu imprès, personalitzem el teu vehicle amb els materials més adequats.

Retolació de vidres
Tant per a empreses com per a particulars, retolem vidres de façana, vidres interiors, mampares de bany… L’adhesiu d’efecte glaçat és molt versàtil per a la decoració, així com tota la gamma de colors de les nostres cartes.

Impressió i adhesius
Les imatges impreses amb tintes per a l’exterior i els vinils adhesius de tall permeten un ampli ventall de possibilitats.

Treballs especials
El fet de ser fabricants i tenir la nostra pròpia maquinària ens permeten treballar molts tipus de materials i fer fort el nostre lema: “les teves idees, els nostres reptes”

Vectoritzacions
Donem el servei independent de vectoritzar (dibuixar amb línies) qualsevol arxiu i així donar facilitats tant a professionals com a empreses.

Projectes i pressupostos
Aconsellem els materials més adequats per a cada treball amb un projecte personalitzat. Us farem el pressupost sense compromís.

Tecnologia led
Il·luminem rètols i lletres, així com aplicacions interiors amb la tecnologia led més adequada per a cada necessitat.

Reparació i manteniment
Us reparem el rètol encara que no l’haguem fabricat nosaltres. Som especialistes en la reparació de neó.

Rètols i rellotges electrònics
Amb hora, temperatura i/o text. Independents o adaptats a rètols i banderoles.


C/ Cadí, 7 – Pol Ind. Riu d’Or
08272 Sant Fruitós de Bages,
Telèfon: 93 877 11 34 – mail: info@rjobi.com

© 2022 Rètols Jobi

Autor Anders Norén